Aktuális hírek

Ünnepi nyitvatartás

Kedves Olvasóink, tisztelt Látogatók!   Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy 2018. október 31-től november 4-ig a könyvtár zárva tart. Nyitás november 5-én 10 órakor. A múzeum november 1-től november 4-ig zárva tart. Nyitás november 5-én 8 órakor. | > |

Eseménynaptár

Tündérkönyvtáros a könyvtárban

Hogy mik történnek könyvtárunkban? Íme néhány kulisszatitok...

A Kolibri Kiadó május elején felhívást intézett a gyermekkönyvtárba járókhoz azzal a céllal, hogy megtalálják a köztünk élő tündérkönyvtárosokat. Gyermekkönyvtárosunkat, Nagy Juditot több olvasónk is jelölte a címre, amelynek meg lett az eredménye, ugyanis tegnap a következő levelet kapta:

Kedves Nagy Judit,

május 20-án lezárult a Kolibri Kiadó és a Tündérkönyvtárosok Szövetségének Tündérkönyvtárosokat kereső pályázata. Örömmel értesítjük, hogy Ön elnyerte a Tündérkönyvtáros-címet!
Az ezt igazoló oklevelet a 2014. június 14-én, szombaton 11 órától a Katona József Színházban megrendezendő zenés-mesés Kolibri matiné keretében adjuk át az újdonsült Tündérkönyvtárosoknak. Az elismerést Bosnyák Viktória, a méltán népszerű Tündérboszorkány-trilógia szerzője és Balázs Eszter Anna, a Kolibri Kiadó főszerkesztője adja át.

Gratulálunk!


Hozzászólások

Nincs hozzászólás!


A hozzászólása moderálásra várakozik!
oWf1Y

Hírlevél

Nyitvatartás

Városi Könyvtár
hétfő, kedd, csütörtök,
péntek 10-18
szombat 9-13
szerda, vasárnap zárva

 

Petőfi Közérdekű Muzeális Gyűjtemény
nyári nyitva tartás
április 1-október 31.
hétfő - péntek 9-17
szombat 9-15
vasárnap zárva

téli nyitva tartás
november 1-március 31.
hétfő – péntek 8–16
szombat – vasárnap zárva

ünnepi nyitva tartás
március 15., augusztus 20., október 23.
10-18