Aktuális hírek

Vankóné Dudás Juli 100

Február 16-án 16:00-tól szeretettel várjuk Önöket Vankóné Dudás Juló születésének 100. évfordulója alkalmából rendezett kiállítással egybekötött könyvbemutatóra. Helyszín: AVKK Petőfi Közérdekű Muzeális Gyűjtemény Galériája. | > |

Eseménynaptár

Rukkola Happont lettünk!

Mi az a rukkola?
A rukkola.hu az első közösségi könyvcserélde, ahol 2012. július 10-e óta 303.000 könyv talált gazdára. A rukkolán a felhasználók által felajánlott könyvekből választhat magának a regisztrált felhasználó, cserébe a sajátjából kell felajánlania a közösség számára.

Alapvető fogalmak
Rukkolás = könyv feltöltése; stoppolás = könyv foglalása; happolás = könyv megszerzése; passzolás = könyv továbbítása; prerukkolás = könyv bejelentése.

Mi az a Happont?
A rukkola.hu-hoz önkéntesen csatlakozott könyvleadó hely, ahol a kiválasztott könyveket szabadon lehet cserélni vagy megőrzésre leadni, amíg a happoló érte nem megy.

Ilyen hely lettünk Mi is!

Nyitvatartási időben le lehet adni a könyveket, amelyeket addig őrzünk, amig a happoló érte nem jön, de legfeljebb 30 napig. Mindezek mellett találkahelyként is működünk: nyitvatartási időben lehet hozzánk szervezni személyes átadást, vagy akár randit is.

Honlapunk jobb oldalán található happont ikonra kattintva pedig a www.rukkola.hu oldalra lehet navigálni, hogy minél hamarabb gazdát cserélhessenek a könyvek.

Rukkolásra, happolásra fel!


Hozzászólások

Nincs hozzászólás!


A hozzászólása moderálásra várakozik!
WlI9K

Hírlevél

Nyitvatartás

Városi Könyvtár
hétfő, kedd, csütörtök,
péntek 10-18
szombat 9-13
szerda, vasárnap zárva

 

Petőfi Közérdekű Muzeális Gyűjtemény
nyári nyitva tartás
április 1-október 31.
hétfő - péntek 8-16
szombat 9-15
vasárnap zárva

téli nyitva tartás
november 1-március 31.
hétfő – péntek 8–16
szombat – vasárnap zárva

ünnepi nyitva tartás
március 15., augusztus 20., október 23.
8-16