Aktuális hírek

Vankóné Dudás Juli 100

Február 16-án 16:00-tól szeretettel várjuk Önöket Vankóné Dudás Juló születésének 100. évfordulója alkalmából rendezett kiállítással egybekötött könyvbemutatóra. Helyszín: AVKK Petőfi Közérdekű Muzeális Gyűjtemény Galériája. | > |

Eseménynaptár

Jó pihenést!

Kívánta majd' minden olvasó július utolsó napjaiban.

Talán az alábbi sorok olvasásával egyeskben egy világ fog összeomlani, de itt az ideje, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba. Pontosabban itt az ideje, hogy tisztán lássuk, lássák könyvtárunk egy havi zárvatartását. Ezért arra gondoltunk, hogy most is beengedjük olvasóinkat a könyvtár tereibe. No, nem élőben! Virtuálisan! Hogy mindenki megtudhassa, mi is zajlik a zárt ajtók mögött egy hónapon keresztül.

Augusztus első napjaiban ütemtervet készítettünk az elvégzendő feladatokról: függönymosás, ablakpucolás, polctisztítás, leltározás, selejtezés, könyvmosás. Igen, jól olvassák: könyvmosás! Szerencsénkre könyveink bepiszkolódnak, megkoszolódnak az egy év során, az olvasók ott hagyják rajtuk kéznyomaikat. Mint az egész könyvtáron. Ezeket a nyomokat kíséreljük meg ilyenkor, ebben a négy hétben eltüntetni. Hogy szeptembertől újabb nyomoknak adjunk helyet.

A havi könyvtárrendezésből mindenki kiveszi a részét: van, aki ablakot pucol, szőnyeget mos, más a kertet rendezi, polcot töröl, selejtez. Munka akad bőven, elég ha csak az otthoni nagytakarításokra gondolunk. Nagy segítség az iskolai közösségi szolgálatosok közreműködése is, akinek itt szeretnénk megköszönni segítségüket.

S hogy mik is történnek, nézzék meg képekben! Virtuálisan, mint ígértem!


Hozzászólások

Nincs hozzászólás!


A hozzászólása moderálásra várakozik!
6g2gd

Hírlevél

Nyitvatartás

Városi Könyvtár
hétfő, kedd, csütörtök,
péntek 10-18
szombat 9-13
szerda, vasárnap zárva

 

Petőfi Közérdekű Muzeális Gyűjtemény
nyári nyitva tartás
április 1-október 31.
hétfő - péntek 8-16
szombat 9-15
vasárnap zárva

téli nyitva tartás
november 1-március 31.
hétfő – péntek 8–16
szombat – vasárnap zárva

ünnepi nyitva tartás
március 15., augusztus 20., október 23.
8-16