Aktuális hírek

Vankóné Dudás Juli 100

Február 16-án 16:00-tól szeretettel várjuk Önöket Vankóné Dudás Juló születésének 100. évfordulója alkalmából rendezett kiállítással egybekötött könyvbemutatóra. Helyszín: AVKK Petőfi Közérdekű Muzeális Gyűjtemény Galériája. | > |

Eseménynaptár

Játékklub

Szombaton indult játékklubunk. Íme a játékmester, Bodai János ismertetője: 

Pár szó azoknak akik gondolkodnak, hogy mi is a szerepjáték, mi a M.A.G.U.S, mi a DnD (Dungeons and Dragons). Ha azt mondom, World of Warcraft, Leauge of Legends,Skyrim vagy Baldurs Gate 1-2, talán már dereng valami. Ezekben a játékokban egy, már kész, vagy általad alkotott karakterrel játszol. A karaktered fejlődik, harcol, erősödik, tettei hatással vannak a világra, amiben létezik. Ezeknek a játékoknak az elemei mind jelen vannak az asztali szerepjátékokban, hisz a pc játékok ebből erednek. Miért jobb így játszani, mint gépen? Nincsenek bug-ok, nem dob le a szerver, nincs gáz, ha elmegy a net, senki nem mondja rád, hogy noob, egy problémára több megoldás lehet, és a történet folyamatosan, közösen íródik.

A szombati party jól sikerült, jó hangulatban telt. Várjuk az érdeklődőket minden páros hét szombatján 16 órától. Hozhatod kedvenc játékodat, lehetnek új ötleteid, nyitottak vagyunk mindenre, ami játék.
 

Hozzászólások

Nincs hozzászólás!


A hozzászólása moderálásra várakozik!
z6jsG

Hírlevél

Nyitvatartás

Városi Könyvtár
hétfő, kedd, csütörtök,
péntek 10-18
szombat 9-13
szerda, vasárnap zárva

 

Petőfi Közérdekű Muzeális Gyűjtemény
nyári nyitva tartás
április 1-október 31.
hétfő - péntek 8-16
szombat 9-15
vasárnap zárva

téli nyitva tartás
november 1-március 31.
hétfő – péntek 8–16
szombat – vasárnap zárva

ünnepi nyitva tartás
március 15., augusztus 20., október 23.
8-16